Spring naar inhoud

Geen Plan B

Verkooppunten Geen Plan B

20 maart 2017

Vanaf 18 maart is Geen Plan B te koop voor € 13,95 bij de regionale boekhandels Pen& Books, Varkensmarkt 2 Oudenbosch, boekhandel Het Verboden Rijk in de Passage te Roosendaal, bij Readshop Etten-Leur in het winkelcentrum van Etten-Leur, bij Bruna Zevenbergen. En natuurlijk bij Bol.com en tontekst.nl (daar komen dan verzendkosten bij).

Boekpresentatie Geen Plan B

18 maart 2017

Onder tabje foto’s zijn foto’s te zien van de boekpresentatie van Geen Plan B op 18 maart

Nieuwe artikelen over Geen Plan B

15 maart 2017

Zie In de Pers: In Halderbergse Bode verscheen een interview met mij door Els Rommers, en in de Roosendaalse Gazet de aankondiging van de boekpresentatie van Geen Plan B.

Interview in BN DeStem

7 maart 2017

Zie In de Pers: gisteren werd ik geïnterviewd door Wim van den Broek van BN DeStem over mijn boek Geen Plan B.

Verschijningsdatum Geen plan B is 18 maart 2017

23 februari 2017

De verschijningsdatum van Geen Plan B is vastgesteld op 18 maart 2017. Vanaf die datum zal het boek

Boek Geen plan B verschijnt in maart 2017

17 januari 2017

Ton is bijna 56 jaar als hij ontslagen wordt. In Geen plan B vertelt Ton over zijn leven in de eerste periode na zijn ontslag. Hij doet dat in brieven die hij naar een vriend stuurt, een lotgenoot. Het niet functionerende UWV dat met zijn goede bedoelingen de plank volledig misslaat, het dreigende zwarte gat, de frustratie van steeds weer afgewezen worden, leeftijdsdiscriminatie, het einde van de WW, het komt allemaal aan bod, maar Ton blijft volharden in zijn pogingen uit deze situatie te komen. Ondanks het soms deprimerende thema, is Geen plan B geen zwaarmoedig boek. Er is altijd hoop, een nieuwe kans.


ISBN 978-90-826479-0-7

Ton Verhulst (1958) is IT consultant, schreef tientallen technische en functionele documenten waarbij zijn vermogen om zaken helder te beschrijven en duidelijk over te brengen goed tot zijn recht kwam.

Meer informatie is te vinden onder kopje Over tontekst.